29 oct. 2009

Anti Spam – Protectie impotriva mesajelor nedorite

SPAM poate fi numit orice mesaj primit care nu a fost solicitat.Ori de cate ori primim un mesaj publicitar,la sursa caruia nu ne-am inscris,primim SPAM.

La ce e folositor un program Anti Spam ¿?¿

Un astfel de program,este extrem de util atunci cand utilizam adresa de e-mail foarte des pentru a fi in contact cu clientii si colaboratorii nostri,sau pur si simplu,pentru a vorbii cu amicii.

Ce face un Anti Spam ?!? Pai…principala caracteristica a acestuia,este ¨curatatul¨ casutei postale de mesajele care sunt inutile,filtrand aceste mesaje in functie de reclamatiile primite de la miile de utilizatori din intreaga lume.

Unde poate fi ¨atasat¨acest program ?¿? Programul este util,doar atunci cand folosim un alt program pentru citirea e-mail-urilor,si nu citim aceste mesaje,prin intermediul explorerului web.Programe pentru citit e-mailurile …. Outlook,Thunderbird,etc

SPAMfighter este unul din putinele programe ce blocheaza mesajele SPAM,de distributie libera,(gratis),care in afara de faptul de a fi un ¨Microsoft Gold Certified Partner¨,este utilizat de milioane de persoane.

SPAMfighter poate fi descarcat gratis de AICI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu