30 oct. 2009

Optimizeaza Windows XP si Vindows Vista

Dupa aproape o luna de teste preliminare realizate programului Ashampoo WinOptimizer 5 pe o platforma virtuala creata in VirtualPc,cu caracteristicile urmatoare:

* Windows Xp Professional & Windows Vista

* 1 Gb Ram

* Intel Pentium D 3 Ghz

Sincer,mi-a placut felul in care lucreaza acest program,si randamentul bun pe care il obtine calculatorul daca se realizeaza optimizarea automatica oferita de WinOptimizer.

Printre altele,tin sa amintesc,ca e remarcabila curatenia ce WinOptimizer o face in fisierele temporale si alocarea cu exactitudine ce o face atunci cand defragmenteaza partitia C:/ .

In timpul testelor am utilizat diverse programe,(MarkTest,HotCpu,etc), pentru teste de randament,care “imprastie” documente de tot felul,pe intreaga partitie,creeaza temporale de pana la 8 gb,si incarca la 99 % memoria ram,si 87 % capacitatea procesorului;spre surprinderea mea,Ashampoo WinOptimizer a trecut testul in mod acceptabil.

Daca e sa vorbim de pret,cred ca e totusi destul de piperat pentru buzunarele multora,insa o versiune de proba,nu va va lasa indiferenti.

Ashampoo WinOptimizer il puteti obtine de pe sit-ul oficial Ashampoo www.ashampoo.com .

Nota: Dupa Ashampoo WinOptimizer,vine randul programului de aceeasi clasa,TuneUp.In aproximativ o luna,va voi spune parerea pe care o am.Daca vreti sa il probati pe “pielea” voastra,descarcati versiunea de proba de pe http://www.tuneup-software.co.uk/products/tuneup-utilities/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu