15 feb. 2013

Program de descărcat video-uri de pe Internet

La o simplă căutare, vei descoperi zeci de programe de descărcat video-uri de pe Internet, unele simple, asemenea celui prezentat mai jos, altele complexe, care, pe lângă funcțiile obișnuite de conversie, includ o serie de instrumente de care un utilizator obișnuit nu prea are nevoie.


GotCLIP Downloader, în afară de faptul că este unul dintre cele mai simple, rapide și ușor de folosit programe din categoria sa, este gratuit și poate rula pe orice sistem de operare Windows. Descărcarea video-urile cu ajutorul său, de exemplu, descărcarea unui video de pe YouTube, se realizează lipind link-ul video-ului în caseta "Paste page URL here" și ulterior, apăsând butonul Start:


Pe durata descărcării video-ului, dacă se face click pe acesta în lista de așteptare, de altfel, după cum poate fi observat și în captura de mai sus, devin active butoanele cu care putem întrerupe temporar descăcarea acestuia sau eliminarea sa.

De asemenea, în timp ce un video se descarcă, putem adăuga altele, programul fiind capabil să gestioneze mai multe descărcări în același timp. Celor care doresc un program de descărcat de pe YouTube cu funcții avansate, le recomand utilizarea programului gratuit GetGo YouTube Downloader.

Hoy en día existen muchos programas que permiten descargar vídeos de los principales portales (YouTube, MySpace, Vimeo, Metacafé, etcétera...) y cada uno de ellos destaca por algo. GotCLIP Downloader destaca por su minimalismo y sencillez y porque se atreve con cualquier vídeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu