30 oct. 2009

Accelereaza viteza internetului – Obtine viteza maxima !!!

Cautand prin statisticile de cautare, gasesc o intrebare foarte populara: ¨Cum pot mari viteza de navegare pe internet ?¨.

Multe raspunsuri utile,insa foarte multe solutii inutile circula prin paginile si blogurile disponibile pe internet.

E posibil sa marim viteza conexiunii la internet ?!? Posibil este,insa inainte de a vorbi mult aiurea,hai sa va explic,cum sta treaba.

* Daca providerul,(cel caruia ii platiti internetul),va ofera 1Mb/s de download,viteza va ramane mereu aceeasi,asa ca nu va faceti iluzii cu marirea ei,peste cota stabilita de provider.

* Adevarat e faptul,ca uneori avem o configurare aiurea facuta,care nu ne permite sa utilizam intreaga viteza disponibila,si in acest caz,recurgem,ca in momentul de fata,la trucuri utile si capabile de a repara gresita configurare.

Multe aplicatii de plata se lauda ca fac minuni atunci cand e vorba de optimizarea conexiunii la internet,insa putine din ele sunt in stare sa se compare cu o aplicatie gratuita,care,face lucrurile chiar foarte bine…partea cea mai buna,este,dupa cum am mai spus,ca aceasta aplicatie despre care va vorbesc,este GRATUITA.

Acum,ma veti ruga sa nu mai bat campii,si sa va prezint ¨superaplicatia¨;ok,aplicatia despre care va vorbeam,este Ashampoo Internet Accelerator 2

Aceasta este singura aplicatie capabila sa ma convinga,ca exista cu adevarat un program care poate face minuni atunci cand e vorba de conexiuni la internet,fie DialUp,Dsl,Cable sau WiFi.

Ce trebuie sa faceti voi pentru a obtine o conexiune mai fluida ?!?

Nimic mai mult,decat sa intrati pe acest link oficial Ashampoo : http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0123__.htm ,sa va descarcati si instalati programul Ashampoo Internet Accelerator 2,iar dupa instalare,alegeti in program tipul de conexiune ce il utilizati si apasati butonul de optimizare.

E necesar sa faceti un restart; programul insusi va cere acest lucru.

Dupa restart,conexiunea voastra la internet va fi administrata de catre Ashampoo Internet Accelerator,si va fi,notabil mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu