29 oct. 2009

Cum sa am vizitatori multi pe blog sau website…

Nu e un truc greu de pus in practica, si da rezultate satisfacatoare daca este urmat,asa ca daca esti unul din cei care doresc sa mareasca numarul de vizitatori al unui site sau blog, vreau sa citesti cu atentie urmatoarele sfaturi.

1. Site-ul, ( blogul), pe care vrei sa-l faci poate contine informatii utile despre tine ori munca depusa de tine,tocmai de aceea, axeaza-te mereu pe aspectele importante, si nu bate campii indepartandu-te de la subiect de cate ori ai ocazia.

2. Schimbul de bannere iti poate aduce mai multe vizite insa iti poate strica reputatia in internet. Alege cu chibzuinta locurile unde iti faci publicitate, si bannerele site-urilor partenere.

3. Nu publica articole ¨de plictiseaza¨ si incearca sa eviti temele comune precum ¨s-a lansat Firefox 3; a murit un viu; etc… Incearca mereu ca temele tale de discutie sa nu faca parte din temele vorbite de toti, deoarece din acest motiv, la o simpla cautare in Google, posibilul vizitator poate gasii zeci de pagini care trateaza acel subiect, si nu va vizita sit-ul tau doar de dragul numelui, ori pentru ca ai tu parul ciufulit…

4. Multe articole publicate, care contin o idee buna si usor de pus in practica, iti pot aduce sute de vizitatori zilnici, insa incearca sa fi scurt si la obiect.

5. Publicitatea in motoarele de cautare e foarte importanta si utila ori de cate ori nu publici nume care nu au legatura cu articole din publicatia ta online. ( Exemplu: Cuvite cheie : Emule,Filme de actiune,Muzica gratis,etc … daca folosesti cuvinte cheie precum acestea, asigura-te ca in site-ul tau,vizitatorul, poate gasi articole interesante despre Emule,Filme de actiune si poate descarca ori gasi modul de a descarca muzica gratis). Ori de cate ori folosesti cuvinte cheie care nu au legatura cu pagina ta, risti sa-ti transformi un posibil vizitator fidel intr-un vizitator unic, pe viata. De ce ?!? E foarte simplu, intra, vede ca nu a gasit ceea ce cauta si isi va da seama ca a pierdut vremea degeaba… de acest mod, nu va recomanda pagina ta nimanui, iar el, ori de cate ori va avea ocazia sa intre la tine pe site, va evita sa piarda timpul degeaba cum a facut atunci cand a intrat prima data.

6. Un singur subiect ajunge, nu e nevoie sa-ti faci o pagina despre electronica si sa publici bancuri ori sa vorbesti despre vreme si politica… e destul sa-ti faci o lista cu prioritati si interese legate de munca ta, ca sa-ti dai seama ca atunci cand cauti in Google ¨ comportamentul animalelor de casa¨, si gasesti un site ce se numeste ¨Omul, cel mai bun prieten al cainelui¨ in care autorul iti vorbeaste despre capre de taiat lemne, sa iesi repejor de pe site inainte sa cauti in el articolul legat de ¨comportamentul animalelor de casa¨.

7. Publica articole constant si cand spun asta nu ma refer la faptul de a publica zilnic macar un articol, ci ma refer ca nu e indicat sa publici azi un articol si peste cinci luni altul. Oricum acest criteriu trebuie tinut cont doar atunci cand nu iti prezinti firma in internet, iar schimbarile trebuiesc facute ori de cate ori adaugi un produs/serviciu nou pentru clientii tai.

NOTA: Daca ti cont de aceste utile sfaturi, vei simti ¨pe contorul tau¨ ca numarul de vizitatori a crescut si ca munca depusa de tine nu a fost in zadar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu