29 oct. 2009

Program pentru descarcat muzica de pe Last.Fm – www.lastfm.com

Nu stiu de ce trebuie sa ne complicam viata cu descarcatul de muzica de pe Ares,Emule,odc,strong dc,etc…si sa cautam mereu in google,nume de albume noi,nume de melodii,etc.

E clar ca toti avem interpreti favoriti,sau cel putin stim ce gen de muzica ascultam.Daca e asa,atunci ar trebui sa iti faci un cont de Last.fm,pe site-ul www.lastfm.com ,sa-ti alegi artistii favoriti,sau genul de muzica preferat,sa-ti cobori player-ul Last.fm,si sa asculti melodiile cantaretilor alesi.

Daca in realitate asculti muzica in metrou,autobuz,etc…atunci poti utiliza programul TheLastRipper

Dupa ce ai descarcat si instalat acest program, trebuie sa-ti configurezi numele de utilizator – username -,si parola – password -,pentru ca acesta sa se conecteze direct la contul tau de Last.fm, apoi configurezi directoriul unde vrei sa iti salveze melodiile inregistrate.

E foarte util deoarece inregistreaza in format .mp3,si toata lumea stie ca toate reproductoarele admit acest format,la fel ca si majoritatea telefoanelor de pe piata de telefonie mobila.

Cum si unde se salveaza melodiile ?!?

Dupa cum am mai spus,se salveaza in format .mp3,in subdirectoare create dupa numele interpretului,care la randul lor sunt dividite dupa numele albumelor.

Programul e foarte usor de configurat si utilizat,si e disponibil pentru Mac,Linux si Windows.Eu personal il folosesc pentru a descarca melodiile si albumele care nu stiam ca exista,din genul de muzica ce ascult,sau pentru descarcarea albumelor interpretilor mei preferati,precum Chenoa,Malu,Mariah Carey,Melendi,etc.

>>>> Descarca Gratis TheLastRipper Aici <<<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu