30 oct. 2009

Program pentru dezinstalat programe…

Crapeware,sau ¨Programul Gunoi¨,este tipicul program pe care il gasiti preinstalat la achizitionarea unui nou calculator,si care,nu o singura data,reuseste sa va provoace dureri de cap atunci cand vreti sa utilizati noul sistem informatic.

Multi fabricanti,preinstaleaza printre programele utile,cateva programe Trial, sau programe pe care un utilizator normal,nu le va necesita niciodata.Stim cu toti ce pasionant este atunci cand,dupa cumpararea unui nou calculator,incepem ritualul dezinstalarii antivirusului Norton,pentru a instala antivirusul nostru preferat.
Daca ai cumparat un nou pc,si nu ai kef si timp sa dezinstalezi unul dupa altul programele inutile tie,sau pur si simplu daca doresti sa-ti cureti calculatorul de superprogramele pe care nu le-ai utilizat niciodata insa le-ai instalat pentru ca erau mega necesare,atunci PC Decrapifier este programul de care ai nevoie.

Noi personal,utilizam acest program,datorita probelor pe care le efectuam noilor programe,si cand,dupa o luna doua,ne dam seama ca avem instalate zeci de aplicatii inutilizabile de la terminarea testului.

Mare grija atunci cand doriti sa dezinstalati ceva utilizand acest program…Daca nu sunteti sigur de necesitatea unuia dintre programele selectate pentru dezinstalare,din lista oferita de PC Decrapifier intrebati o persoana capabila sa va explice functia programului ce va provoaca indoieli.

Programul PC Decrapifier este GRATUIT si poate fi descarcat de AICI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu