30 oct. 2009

Program pentru sunat gratis pe fix si mobil

Este programul pe care il folosesc de aprozimativ 2 ani de zile si de care,sunt perfect multumit.Din acest motiv am decis punerea in blog a acestuia,pentru ca multe persoane au nevoie de acest gen de program, nu stiu ca exista.

JustVoip va ofera posibilitatea de a vorbi gratis,sau contra cost,cu numere de telefon din intreaga lume,dupa ce il instalati in calculatorul vostru.Trebuie sa va avertizez ca pentru o calitate mai buna de sunet,aveti nevoie de o conexiune de internet superiara simetricii 128 Kbps/128 Kbps…ce vrea sa spuna asta ? pai vrea sa spuna ca viteza de urcare,(upload),a conexiunii trbuie sa fie superiara a 128 Kbps,si viteza de coborare,(download),superioara a 128 Kbps.(Conexiunile ADSL sau superioare sunt perfecte,desii se recomanda inchiderea clientilor de sharing: Emule,Ares,Odc,BitTorrent,StrongDc,etc ; atunci cand realizati convorbiri cu programul JustVoip.

Pentru a evita efectul microfonie,(ecou interminabil),va recomandam utilizarea castilor tip HandsFree,(maini libere),in loc de microfon si boxe…

JustVoip poate fi descarcat de pe www.justvoip.com si este la fel de usor de utilizat ca si Skype.Desii va cere dupa ceva vreme incarcarea contului cu minim 10 € ,banii dumneavoastra nu vor fi cheltuiti in perioada de greatie,(aproximativ 200 de zile),atat timp cat sunati la destinele gratuite.Lista cu tarile unde puteti suna gratis,sau Low Cost,(cost redus),o casiti pe acelasi site.

Mai in glu- ma,mai in serios,cred ca cei de la JustVoip ar putea sa imi transfere cateva mii de euro in cont pentru buna publicitate ce le ofer in acest blog :) :D :)

Pentru incheiere,nu pot decat sa va urez,convorbiri placute cu persoanele dragi voua…

2 comentarii:

  1. in-tr-adevar exista un program free,l-am folosit in spania.nu mai stiu cum se cheam dar cautati pe paginile de spania.astea de aici sint vrajeala si pline de virusi

    RăspundețiȘtergere