10 iun. 2012

Multe programe de modificat poze online

Programe de modificat poze online sunt multe dar important este să le găsești pe cele care se adaptează cel mai bine necesităților tale. Logic, pentru asta au apărut zeci de site-uri și bloguri care îți turuie aceeași liturghie și să nu te mire dacă îți spun că vor mai apărea încă destul de multe; în fond, atât timp cât se caută, fiecare "blogger" va scrie în primele-i zece articole minim unul cu titlul "Programe de modificat poze online"! În cazul ăsta, hai să modificăm poze de dimineața până seara. Așadar, uite și lista mea, scrisa doar pentru a oftica anumite persoane:


Program de modificat poze online gratis BeFunky




La fel orice program de modificat poze online care este online fiindcă e online si e multe (am invatat asta de un blog de trei litere a carui nume incepe cu x), BeFunky dispune atat de filtre si efecte gratuite, cat si de filtre si efecte pentru care, daca vrem neaparat sa le folosim, ni se va cere sa platim in natura sau dolari, in functie de pasarica. Dar nu va faceti griji! Nu va fi cazul sa va dati pantalonii jos! Important e sa stiti ca, daca aveti o gaurica, in momentul in care deasupra efectului dorit apare textul “Premium Effects”, va trebui sa va rezumati doar la ceea ce va este oferit gratuit si sa nu descoperiti gaurica inainte de a face poze cu programele online care merita sa intre in lista asta fiindca merita in lista asta in care le-am bagat fiindca merita (am preluat si expresia asta de stil tot de la site-ul cu 3 litere). Ma rog, programul nu este facut de un roman, pentru romani si nici dupa preferintele romanilor, dar merge si din romania daca il accesezi de pe un calculator din romania de pe care vrei sa modifici poze romanesti (deja am inceput sa ma inspir tot mai mult).
In general, programele de modificat poze online ne cer sa ne logam fie creand un cont nou folosind adresa noastra de email, fie cea a iubitei careia i-am cerut parola pentru a ne asigura ca dincolo de poze nu ne inseala cu unul cu care apare in pozele din care probabil l-a sters, conectandu-ne folosind conturile de Facebook, Yahoo! sau Google; ei bine, in situatia de fata nu va fi cazul. BeFunky va permite sa modificati un numar nelimitat de poze fara sa va conectati la nici un cont. Mda, asta e programul, asta modifica si tot asa de bun e articolul ca cele din care m-am inspirat.
Daca vreti sa va creati un avatar, sa va pregatiti pozele pentru un album pe care doriti sa-l printati sau sa modificati o poza pentru a o putea utiliza in profilul vostru de pe retelele de socializare ori pur si simplu vreti sa invatati sa modificati poze cu ajutorul programelor online pentru a nu fi nevoiti sa descarcati de pe Internet aplicatii necunoscute, BeFunky este o alegere buna..

Picfull: alt program de modificat poze ce merita cunoscut

Programe de modificat poze online precum acesta ne confirma ca pe zi ce trece moda se schimba si ca fotografiile digitale nu trezesc in noi aceleasi sentimente pe care le aveam atunci cand deschideam albumul foto al bunicilor nostri. Primii care au demonstrat asta au fost creatorii serviciului Instagram insa dupa ce programatorii din toata lumea si-au dat seama in favoatrea cui se inclina balanta, au lasat la o parte ideile care-i faceau sa creeze programe online de modificat poze cu care-ti puteai umple fotografiile cu stelute si floricele. Picfull este un program de modificat poze online cu care putem aplica gratis pana la 18 efecte pozelor noastre digitale pentru a le face sa arate la fel ca cele facute cu primele camere foto care au existenta. Pentru a utiliza Picfull faceti click aici.

Un program de modificat poze, pur și simplu diferit!


Asta e un alt exemplu de program de modificat poze online pe care il adaug in lista asta pentru a le face in ciuda celor cu bloguri de modificat poze. Uneltele de modificare, posibilitatea de a lucra cu straturi (Layers), paletele de culori, pensulele, efectele speciale și capacitatea de a edita mai multe poze in acelasi timp, fac din acest program online de modificat poze un exemplar unicat al “speciei” sale, din toate punctele de vedere.
Interfata programul, construita in totalitate in Flash (ceea ce vrea sa spuna ca nu vom putea face click-dreapta; stiu, putin enervant dar asta este), a fost elaborata special pentru a ne pune la dispozitie cele mai importante functii ale unui program de modificat poze online gratis care se doreste a fi diferit de celelalte programe de modificat poze online

Principalele caracteristici ale acestui program de modificat poze online

Iata care sunt principalele caracteristici ale aplicatiei Splashup:
  • Straturi (Layers) ca in Photoshop.
  • Pensule, filtre, efecte individuale pentru straturi, redactare texte.
  • Functii de editare a fotografiilor postate pe Facebook, Flickr, etc.
  • Bara de activitati ca in Photoshop.
  • Permite editarea simultana a mai multor poze.
Chiar daca acest program de modificat poze este de o calitate irefutabila, uneori ii place pe la spate, ca si in cazul celor care si-au facut blog si scriu despre aceste programe fara sa aiba nici cea mai mica idee despre subiect dar o fac doar fiindca se cauta, acesta nu este recomandat amatorilor si utilizatorilor care urmaresc doar finisarea si optimizarea pozelor, nu largirea gauricilor, digital, aplicarea de efecte speciale (ex: retro, vintage, alb-negru, etc.) si in consecinta, daca te regasesti in acest grup, cred ca ti-ar fi mult mai utile aplicatii precum Picfull siPhotoshop Express.
In concluzie, este vorba un program online de modificat poze care dovedeste clar ca expresia “aparentele inseala” este foarte adevarata. Dar pana la urma este un program de modificat poze si trebuia sa-l pun in articolul asta ca sa moara de ciuda cei care au articole asemanatoare dar nu stiu ce sa scrie in ele atat de interesant incat sa apara primele in motoarele de cautare. Putin imi pasa ca multi cauta programe de modificat poze pentru a-si modifica genetic creierul, important e ca lumea sa aiba de unde sa aleaga atunci cand are nevoie de asa ceva. Splashup este un program de modificat poze online, nu fiindca n-as fi spus asta de cateva mii de ori dar e important sa o repet pentru ca articolul sa se pozitioneze bine, la care putem apela cu incredere in momentele in care nu avem la indemana aplicatiile desktop de talia celor mai cunoscute din acest domeniu (Photoshop, Gimp, si asa mai departe.).
Zoner Photo Studio Free este si el un program de modificat poze, nu creiere, neveste si soacre, să lăsam clar asta, dar offline, adica trebuie instalat in calculator. Din fericire este compatibil cu toate calculatoarele cu Windows. Datorita filtrelor, efectelor si presetarilor pe care acesta le pune la dispozitia noastra, putem perfectiona si optimiza pozele noastre intr-un timp record, fara prea multe batai de cap.

Principalele caracteristici ale acestui program de modificat poze

  • Interfata sa bazata pe tab-uri ne ajuta sa vizualizam imagini diferite in acelasi timp, sa exploram folderele din calculator in cautarea pozelor, nu a iubitelor care ne inseala, pe care vrem sa le vizualizam / modificam / organizam
  • Se integreaza perfect in Windows adaugand in meniul contextual al acestuia o functie proprie cu care vom putem deschide orice fotografie din calculator direct in program.
  • Ne permite sa modificam pozele nemodificate, ca ce rost ar mai avea sa le modificam pe cele modificate deja, direct in contul de Facebook sau de Flickr.
  • Este compatibil cu toate tipurile de fisiere utilizate pentru a salva fotografiile sau pozele; oricum nu contează foarte mult avand in vedere ca e greu sa faci diferenta daca ai facut doar poze pana acum.
  • Are propriul sau motor de cautare, dar nu e de la BMW, cu care putem gasi rapid pozele din calculatorul nostru dupa nume, dupa dulap si in anumite situatii chiar si dupa marime sau data la care au fost realizate.
  • Uneltele de modificare a pozelor Zoner Photo Studio "e multe" si uite d'asta io spun ca este unul dintre cele mai utile programe gratuite de modificat poze ale momentului; nu ca ar fi si in relitate.
  • Biblioteca sa de filtre si efecte este destul de bogata pentru a gasi in ea cam tot ce avem nevoie pentru a transforma pozele noastre in fotografii interesante
De ce sa pierzi timpul utilizand mai multe programe de modificat poze doar pentru a realiza diverse modificari pozelor tale atat timp cat Zoner Photo Studio Free dispune de aproape tot ce ai nevoie pentru a face ca fotografiile tale sa para ca au fost facute de un profesionist, adaugandu-le efecte creative, ca un program adevarat; nu ca nu ar fi adevarat. Da, si chestia asta am bagat-o la caterinca dar asa se scriu mai toate articolele despre programe de modificat poze.
Functii precum Quick Fix, special concepute pentru a te ajuta sa reajustezi automat proprietatile creierului si eventual cel al pozelor tale, ale caror rezultate ar fi extrem de greu de obtinut cu aplicatii precum Photoshop, iti vor permite sa-ti optimizezi fotografiile in doar cateva secunde fara nici un fel de efort.
Ce mai astepti ?!? Fa click aici pentru a descarca si instala acest program gratuit de modificat poze si incepe chiar de astazi sa-ti editezi pozele mai simplu decat ti-ai fi imaginat vreodata ca este pozibil! Bun, am facut si lista mea lunga de patru programe si sunt atat de fericit incat ma duc sa ma culc odata cu gainile si odata cu cei care m-au injurat printre dinti cand au vazut ce articol bun am facut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu