29 oct. 2009

Program pentru drivere – Reinstaleaza driverele automat

Uneori se intampla sa avem probleme grave cu sistemul operativ Windows Xp sau Windows Vista,si e necesara reinstalarea acestuia.Daca vi s-a mai intamplat,atunci stiti cu siguranta cat de greu se obtin unele drivere imprescindibile.

Daca trebuie sa reinstalati sistemul operativ,repet: ¨reinstalati¨,inainte de a introduce CD-ul pentru a porni instalarea,va recomand sa utilizati Driver Genius Professional.Ce face acest program ?!?

Utilizez acest program ori de cate ori trebuie sa reinstalez Windows-ul in calculatorul personal sau al clientilor,deoarece,inainte de a reinstala,cu acest program,pot crea un backup (copie de siguranta),cu driverele instalate in pc.Odata reinstalat sistemul operativ,reinstalez programul Driver Genius Professional,prin obtiunea Restore (restaurare),mergand la directoriul HDD-ului extern in care am salvat in prealabil driverele,aleg restaurarea acestora,si astfel,omit obositoarea si migaloasa cautare/descarcare si instalare de drivere.

Programul nu este gratuit,insa,cum reinstalarea o efectuam in mai putin de 30 de zile,versiunea de proba a acestuia,este perfecta pentru a ne fi de folos.

Driver Genius Professional poate fi descarcat de AICI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu