30 oct. 2009

Xp sau Vista – Windows Xp sau Windows Vista ?!?

In urma cu cateva secunde citeam un articol asemanator,in blogul pe care il puteti vedea AICI ,unde se vorbea pe aceeasi tema.

Despre autorul acelui blog,nu va pot spune prea multe deoarece nu il cunosc,si nici nu voi pune in indoiala profesionalismul si experienta lui in ale informaticii,insa, sunt de acord cu ceea ce a scris despre acest ultim sistem operativ,lansat de Microsoft…spre diferenta de alti Blog-eri.

Dupa cum vorbeam si in articole anterioare,niciodata nu ii vom putea cere unui Jeep,sa consume ceea ce consuma un Lastun,si nici unui Lastun,fie el cat de mic,sa mearga cu motor de rasnita de cafea….

Rechizite pentru Vista ?!? …pai daca e sa vorbim despre rechizite,cu riscul de a ma repeta,va spun ca,un pc cu 2 Gb RAM DDR2 sau DDR3,512 Mb Grafica (de preferinta Nvidia 8500 GT),un processor Dual Core,sau Core 2 Duo,de 2 Ghz minim si o placa de baza compatibila cu Windows Vista,va vor oferi un sistem operativ complet,sigur,stabil,utilizabil si atractiv.

Imi cer scuze ca folosesc acest mijloc de comunicare pentru a reprosa Blog-erilor care scriu articole despre functionarea unor programe sau caracteristicile unui sistem operativ,utilizand ca sursa articole citite in bloguri,site-uri,etc ….insa nu au probat pe pielea lor,functionarea acestora,utilizand in testul facut,macar minimele rechizite cerute de fabricant pentru functionarea corecta a aplicatiei in cauza sau a sistemului operativ…daca nu au posibilitatea de a face acest ultim lucru…sa se rezume la scrisul articolelor despre care au habar…sau cel putin sa aminteasca,caracteristicile platformei in care au probat aplicatia sau sistemul operativ in cauza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu